Obiady Niedzielne


Zapraszamy w każdą niedzielę i w święta od godz. 12 do 20.
Rezerwacja stolików na niedziele i święta: 609-295-517 (codziennie od godz. 12.00 do 20.00)
Organizacja uroczystości: 697-694-694

PRZYSTAWKI
  • palony łosoś / guacamole / sos wasabi
  • klasyczny tatar wołowy / cebula / ogórek / marynowane grzyby / żółtko / musztarda francuska
  • pieczony bakłażan / pomidory / emilgrana / purée z dyni
  • krewetki smażone na maśle / pomidorki / chili / czosnek / tymianek / mleko kokosowe
  • foie gras / pasztet z kaczki / konfitura z czerwonej cebuli / hummus z buraka
ZUPY
  • krem z dyni / pestki dyni
  • pałacowy rosół / mięsne pierożki
  • żurek
  • zupa dnia
DANIA GŁÓWNE
  • sałatka z kaczką / karmelizowana gruszka / winogrona / panierowany camembert / orzechy
  • sałatka wegańska / sałaty / borowiki / pieczona papryka / bakłażan
  • dorsz / risotto z warzywami / kokos
  • stek z polędwicy sezonowanej / warzywa grilowane / sos bernaise
  • ligawa duszona w bulionie warzywnym / sos z zielonego pieprzu / fasolka szparagowa /
    purée ziemniaczane
  • comber cielęcy / purée z dyni / pieczone ziemniaki / sos demi glace
  • udo z kaczki / czerwona kapusta ze śliwkami i winem / kluski włoskie
  • pierś kurczęcia / kurki / topinambur
  • pierogi ruskie / śmietana / karmelizowana cebulka
DESERY
  • Crème brûlée
  • suflet czekoladowy / lody waniliowe / sos z owoców leśnych / imbir
  • szarlotka / lody waniliowe

Obiady niedzielne